Към началото > Акумулатори > Exide      
 
 
         
 
Изтеглите приложението безплатно от App Store или научете повече за него тук

     
Женвилие, Франция – 26 януари 2012 г. – Exide Technologies (NASDAQ: XIDE, www.exide.com), световен лидер в намирането на решения за съхраняването на електрическа енергия, създава първото по рода си европейско приложение за iPhone – „търсачка на батерия“.

Приложението на EXIDE за търсене на батерия, може да изтеглите безплатно от App Store, всъщност представлява един онлайн каталог, чрез който може да намерите батерия за вашият лек и/или товарен автомобил.

Клиентите ще могат да изберат батерия както от марката EXIDE, така и от другите ни водещи европейски марки в зависимост от зададения периметър на търсене: Centra, Deta, Fulmen, Sonnak and Tudor. Търсачката на батерия ще е приложима на 12 европейски езика и ще бъде обновявана на всяко четиримесечие с нова информация и функции.

С това ново приложение на EXIDE, разработено за iPhone, потребителят ще може да избере най–подходящата батерия за своето превозно средство и то само като въведе следната информация: регистрационен номер, модел на превозното средство, или какъвто и да е добре познат номер на батерия.

След всяко търсене потребителят ще получи полезна информация, която да му помогне да избере възможно най–подходящата батерия в зависимост от типа автомобил, който използва. Тази информация ще включва още и технически спецификации на батерията, снимки и начини за нейното приспособяване.

„Разработването на тази търсачка от Exide Technologies бележи революция в каталожната практика“, казва Magnus Ohlsson – вицепрезидент на EXIDE, Продажби и Маркетинг, След продажбено обслужване за Европа. „Тази иновация позволява на нашите клиенти чрез един лесен и широкообхватен инструмент да направят своя ежедневен живот по–лесен. Само с няколко кликвания, те ще намерят точната батерия за своят автомобил навсякъде и по всяко време“.

Приложението на EXIDE за търсене на батерия е разработено заедно с TecDoc, лидер в предоставянето на информация за резервни части за леки и тежкотоварни автомобили за европейския пазар. Exide Technologies има планове да разработи в следващите месеци същото приложение за търсене на батерия и за други мобилни устройства.
 
към начало