към началото
  Към началото > Масла > Elf Oil born in Formula 1      
 
   
Масла    
 
   
   
 


Една от основните цели на ДиДи 94 е да ви достави продукти позволяващи изцяло да се насладите на възможностите на вашия автомобил, предлагайки продуктите на ELF, перфектно адаптирани към всички технологии двигатели, скоростни кутии и спирачни системи. Смазочните продукти на ELF ви предоставят възможността чувствително да увеличите продължителноста на живот на вашия автомобил и да снижите значително разходът му на гориво.

Всички тези качества на продуктите ELF са резултат от множество компютърни симулации, безброи лабораторни опити и тестове в партньорство с най-големите автомобилни коструктори. Не на последно място те са резултат и от дългогодишния опит в автомобилните състезания, завидните резултати във Формула 1 - 134 победи и 15 световни титли налагат ELF като партньор №1 за повечето тимове на състезанието.

Линкове:
Пълна ценова листа на Моторни масла ELF
Адреси и координати на дилъри на масла ELF

 
   
   
   
 
  Shell Helix

Двигателни масла за автомобили и ванове

Високотехнологични моторни масла синтетични, полусинтетични и минерални масла осигуряващи икономия на гориво предназдначени за най-съвременните концепции бензинови и дизелови двигатели. Осигуряват максимална защита за вашия двигател при всякакви климатични и експлоатационни условия.


 
  Shell Rimula

Двигателни масла за товарни автомобили

Минерални и синтетични двигателни масла предназдначени за класическите мощни дизелови, леки и лекотоварни бензинови и дизелови двигатели работещи при различни експлоатационни условия. Покриващи най-строгите европейски норми по отношение на вредните емисии в отработените газове.


 
  Shell Spirax

Трансмисионни масла

Синтетични, полусинтетични и минерални масла, предназдначени за най-съвременните ръчни, автоматични и полуавтоматични предавателни кутии на леки и товарни автомибили. Гарантиращи безупречно превключване, максимална защита при всякакви натоварвания, удължен пробег за смяна и икономия на гориво.


 
  Shell Retinax

Автомобилни греси

Полутечни смазки предназдначени за гресиране на леки и тежкотоварни автомобили в условия на високо напрежение и натоварване. Подходящи за всякакви приложения - от високо специализирани рецептури за специфични приложения до висококачествени греси за обща употреба.


 
 
   
 
  Shell Helix

за употребата на двигателни и трансмисионни масла ELF в автомобили и ванове (покрива най-разпространените модели) в производство от 1961 до 2005г.

изтегли таблицата